Valburgseweg 1220
6675 GT Valburg
06123456789
homoet
Logo Valburg Centraal

Volop in ontwikkeling!

 

Lever hier je kracht in

 

Wat is Valburg Centraal

Valburg Centraal is een dorpsplatform in ontwikkeling ontstaan uit de oude Dorpsraad.

Wat is het doel van Valburg Centraal

Het doel van Valburg Centraal is het bevorderen van interactie tussen personen, verenigingen, stichtingen, organisaties en bedrijven die in Valburg actief zijn. Door interactie te bevorderen kunnen we samen meer mogelijk maken.

Om tot een optimale interactie te komen is kennis van elkaar belangrijk. Wat kun je, wat doe je maar ook wat zou je graag willen en waar heb je hulp nodig.

Valburg Centraal wil een platform bieden waar deze informatie gedeeld kan worden.

 

Waar staan we nu?

Voorjaar 2021 is een werkgroep aan de slag gegaan om te onderzoeken hoe de Dorpsraad weer een boost kon krijgen. Waar bij de dorpsraad de druk op de dorpsraadleden erg hoog was is het, in een tijd waar iedereen steeds drukker is, steeds lastiger om hier vrijwilligers voor te vinden. Dit vraagstuk speelt in veel meer dorpskernen. Een dorpsplatform lijkt een toverwoord maar we miste een beetje de toverstaf en de spreuk om het in een keer goed uit te kunnen rollen.

Daarnaast verhuizen twee van de  vijf dorpsraadleden naar een andere woonplaats en heeft een derde aangegeven graag te helpen maar niet in de raad zelf.

Inmiddels is de werkgroep ontbonden en zijn zij als klankbord nog wel verbonden en zijn we met een kern van 6 man en 2 actieve helpers uit het dorp bezig met het bouwen van een website, het verzamelen van mogelijke vrijwilligers en pakken we de eerste projectjes als proef op.

Wat moet er nog gebeuren?

Als de website later dit jaar live gaat is hij helemaal leeg en gaat het grote vullen beginnen.

 

Heb je vragen en/of suggesties?

Laat het ons weten op ValburgCentraal@Gmail.com of kom naar de inloopavond iedere laatste vrijdag van de maand in ’t Knooppunt. 

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram