RSVV Valburg

Website: https://www.rsvv-valburg.nl/
Contact: Contact - De website van rsvv-valburg!

Hé, sport je mee bij RSVV?

Uitgebreide omschrijving: RSVV biedt voor alle leeftijden een gevarieerd sportaanbod. Peuters en kleuters zijn welkom op de gym. Onder leiding van Franka Nab leren de kinderen onder andere Klimmen, klauteren, rennen, rollen en springen. Ben je 2 jaar of ouder? Dan ben je welkom op de jeugdgym. Daarnaast bieden wij ook sportmomenten aan voor volwassenen in de vorm van Bodyfit, Pilates en/of volleybal. Lonneke Vromans, Isabelle van Kesteren en Ria Janssen zorgen met hun aanstekelijke enthousiasme voor afwisselende, sportieve lessen.


Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Loop gerust eens binnen op één van onze sportmomenten.

Tot in 't Knooppunt!

Sportieve groet,
RSVV

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram