Woonwinkel de Potstal

Website: Landelijk Interieur, Landelijk Wonen - Woonwinkel De Potstal Valburg
Contact: 0488-431 831 / Info@dePotstal.nl

DÉ WOONWINKEL VOOR EEN SFEERVOL LANDELIJK INTERIEUR

Een landelijk interieur is voor veel mensen de perfecte manier om te genieten van een huis vol sfeer. Een huis waar tegelijkertijd gelééfd mag worden. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoere landelijke bank of een niet al te strakke tafel met comfortabele stoelen? Deze worden al gauw de favoriete plekken voor het eigen gezin. Daarnaast zal het ook vrienden en familie direct een warm thuisgevoel geven. Wij hebben alles in huis om je hierbij te helpen. 

WOONWINKEL DE POTSTAL IS GERICHT OP WONEN LANDELIJKE STIJL

Al meer dan 25 jaar hebben wij een geheel eigen kijk op wonen landelijke stijl. Hoe we dat noemen? We noemen het eigenzinnig landelijk wonen. We verkopen onder andere oude én nieuwe landelijke meubelen.  Ook zijn we sterdealer van Pure & Original verf. We durven ons specialist te noemen op het gebied van Landelijke Gordijnen.  Daarnaast staan wij bekend om onze brocante & accessoires. Regelmatig gaan we naar Frankrijk, Engeland of België. Daar kopen we prachtige oude spullen met karakter. Dit zijn unieke stukken met ieder een eigen verhaal. Tevens zijn we sterk in verlichting. Ook voor vloerkleden ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn we er trots op dat wij regelmatig met reportages in het magazine Wonen Landelijke Stijl mogen staan.

GRATIS INTERIEURADVIES VOOR EEN LANDELIJK INTERIEUR

Iedereen die onze woonwinkel bezoekt krijgt een gratis en persoonlijk interieuradvies. Neem gerust foto’s mee, of schetsen en staaltjes van de huidige inrichting zodat we je nog beter kunnen helpen. We geven van nature al graag interieuradvies, maar met veel materiaal kunnen we het nog beter afstemmen op jouw eigen situatie.

EN VOOR DE GROTERE PROJECTEN?

Ieder interieuradvies begint bij ons in de winkel. Voor grotere projecten nemen we graag meerdere keren de tijd en plannen we eventueel ook een huisbezoek in. We kunnen de complete inrichting van je huis verzorgen. Daarnaast helpen wij je natuurlijk ook graag met het afstylen van je interieur. Samen met jou zoeken we mooie woonaccessoires uit die passen in de sfeer van jouw interieur.

DE LANDELIJKE SFEER ZELF PROEVEN?

Kom dan zeker langs in onze woonwinkel en laat je inspireren. Onze stijlkamers zijn allemaal stijlvol en inspirerend gedecoreerd. Daarnaast verwonderen wij je graag in ons verf- en stoffenatelier. Er is immers ongelooflijk veel mogelijk op het gebied van kleur en stoffen. Eveneens kunnen we je van alles vertellen over de verfcollectie van Pure & Original. 

Nu even geen tijd om langs te komen? Schrijf je dan wél in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je op tijd een herinnering als we weer iets leuks organiseren. Tevens kun je onze blogs volgen op de website.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram