Verbindend Scheiden

Website: www.verbindendscheiden.nl
Contactpersoon: Nicole Klazen, info@verbindendscheiden.nl

Als scheidingsadviseur/mediator bied ik begeleiding aan zodat partijen samen en in verbinding tot oplossingen en beslissingen komen waar ze beide achter staan. Hierbij is het doel dat beide partijen en de eventuele kinderen op een goede wijze verder kunnen met hun leven. Waar het in de toekomst eventueel nodig is om gezamenlijke beslissingen te nemen zal dat in goede harmonie mogelijk blijven.

Met het mediation traject voorkom je een intensieve rechtsgang waarbij je als partijen tegenover elkaar kan komen te staan. In dit traject begeleid ik stap voor stap jullie scheiding en in het maken van afspraken op juridisch en financieel vlak. Bij aanwezigheid van kinderen in de relatie maken jullie ook afspraken over de kinderen zoals de omgangsregeling. In de gesprekken is er ruimte voor emoties.

Een scheiding is een heftige gebeurtenis waarbij emoties ook een rol dienen te krijgen. Ik heb geen oordeel over de inhoud. Belangrijk dat de gesprekken in een veilige & vertrouwde setting plaatsvinden waarbij partijen zich gehoord voelen en kunnen uiten wat nodig is om na de scheiding verder te kunnen. Als mediator ben ik empatisch, luister naar jullie en ben direct en doortastend zodat jullie tot afspraken komen. Vertrouwen is hierbij belangrijk. Het start dan ook bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram