VRIJWILLIGERS

Waar mogen we jou voor benaderen? 

Waar weet jij alles van?

Waar word jij blij van?

Waar ben jij goed in?

Kun jij goed knutselen of timmer jij zo iets in elkaar? Help jij graag mensen of weet jij alles over duurzaamheid? Heb jij groene vingers en ben je bereid die een keer vies te maken? Word jij blij van een goed feestje of tap je graag een biertje?

Maar wat houdt het in?

Valburg Centraal maakt van wensen een project, met een kop en een staart en een duidelijk doel. We gaan ervan uit dat iedere inwoner wel wat wil doen voor het dorp maar je verbinden aan een vaste vrijwilligersfunctie is vaak een stap te ver.
Door te weten waar we mensen voor mogen benaderen en hoe vaak dit mag,  kan iedereen bijdragen aan de leefbaarheid en levendigheid van Valburg.

Maar wat houdt het in?

Door je kracht in te leveren bind je je nergens aan! Je wordt alleen op de hoogte gehouden als er een vraag speelt die bij jou past. 

Privacy

Jouw kracht en je contactgegevens worden opgeslagen in de digitale Krachtenbundelaar van Valburg Centraal. We gaan uiteraard zorgvuldig met je gegevens om en nemen alleen contact met je op als we je kunnen gebruiken bij een Valburgs project. Je bent niets verplicht en bepaalt zelf of je jouw kracht op dat moment, voor het betreffende project of initiatief inzet of niet. Je gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram