Overbetuwe Overbelast

Website: https://overbetuweoverbelast.nl/
Contact: overbetuweoverbelast@gmail.com

Onder de naam ‘Overbetuwe Overbelast’ voeren we publieksacties uit en nemen we juridische stappen tegen de komst van het RTG. Het doel van de publieksacties is, om bij zoveel mogelijk bewoners van de gemeente Overbetuwe en het dorp Oosterhout, bewustwording te creëren over de voornamelijk negatieve gevolgen van de realisatie van het RTG voor de veiligheid, leefbaarheid en milieuoverbelasting van het wegennet en verspilling van gemeenschapsgeld.

Doe ook mee! Sluit je aan bij Overbetuwe Overbelast! Mail ons op overbetuweoverbelast@gmail.com en volg ons op Twitter @overbelast en Facebook @OverbetuweOverbelast

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram