Scouting Valburg

Website: https://www.scoutingvalburg.nl/
Contact: Secretaris@ScoutingValburg.nl

Scouting Valburg (organisatie ID 1265) is opgericht in 1966 opgericht door Tony van der Heijden en heeft de officiële naam de 'Sint Christophorus groep' maar is tegenwoordig beter bekend onder de naam Scouting Valburg.
Onze (jeugd)leden komen o.a. uit Valburg, Elst, Oosterhout, Driel, Randwijk en Slijk-Ewijk en hebben hun wekelijkse opkomst in een van de vier gemengde speltakken van Scouting Valburg op de vrijdagavond en de zaterdagmorgen. Meer daarover op de eigen speltak pagina's.

Wat is Scouting nu precies? Dit is een veel gestelde vraag en is niet zomaar even te beantwoorden.
Scouting is in Nederland de grootste jeugd- en jongerenorganisatie. Scouting biedt een leuke en spannende vrijetijdsbesteding met voor ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en uitdagende activiteiten voor jongeren.
Om kwaliteit in het spel te brengen, zijn de activiteiten gebaseerd op de spelvisie van Scouting. Deze spelvisie gaat uit van de groei en ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij Scouting Valburg.

Wat doen we bij Scouting Valburg? De speltakken van Scouting Valburg hebben ieder hun eigen speltak activiteiten afgestemd op het niveau en de leeftijd van de jeugdleden. We hebben gezamenlijke activiteiten zoals het overvliegen, een kerstevenement in december en de seizoensafsluiting. We doen met de hele vereniging mee aan de Grote Clubactie en we hebben een eigen actie's in november. De reguliere opkomsten van Scouting Valburg zijn altijd in het weekend.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram