Welkomstpakketten voor nieuwe Valburgers

Status: Opgestart
Contactpersoon: Esther Fintelman, Voorzitter@ValburgCentraal.nl

We gaan nieuwe inwoners van Valburg een warm welkom geven. Valburg Centraal is bezig met het samenstellen van een Valburgs welkomstpakket voor ieder nieuw huishouden in ons dorp. Het lijkt ons leuk om de tas te vullen met echte Valburgse producten en hebben diverse Valburgse ondernemers en stichtingen gevraagd of ze wat in de tas willen doen.

De tas moet nieuwe inwoners een gevoel van welkom geven maar het is daarnaast ook de bedoeling om nieuwe inwoners attent te maken op vrijwilligerswerk in Valburg. De perfecte manier om in te burgeren!

Heb je een leuke aanvulling voor het welkomstpakket? Neem contact op met Esther Fintelman, 06-48769467

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram