« Alle Evenementen

Appeltaartconcert

13 januari 2023 @ 14:00 - 16:00

€7,50

In 2023 komen topmusici drie keer naar Valburg om een concert te geven in ’t Knooppunt. Onder het motto ‘klassieke muziek voor iedereen’ spelen zij, van duo tot kwartet, een mooi programma van diverse componisten in een zgn. appeltaartconcert.

Deze musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest, verenigd in de stichting Appeltaartconcerten komen met appeltaart en muziek naar publiek toe, om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen graag op plaatsen waar de mensen makkelijk kunnen komen. Iedereen is van harte welkom, jong en oud, familie, vrienden en andere liefhebbers van klassieke muziek. 

Uiteraard wordt er na afloop appeltaart met koffie of thee geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme en informele sfeer van deze concerten.

Het eerste Appeltaartconcert is op vrijdag 13 januari  om 14.00 uur. De volgende concerten zijn op 10 maart en 12 mei.

Een kaartje voor dit concert kost € 7,50,- en daarvoor krijgt u niet alleen een mooi muziekprogramma, maar ook appeltaart met koffie of thee.

Kaarten kunt u reserveren via ticket@knooppuntvalburg.nl of telefoonnummer 06-30764452. U betaalt bij binnenkomst. Dat kan contant of via pinapparaat. 

Gegevens

Datum:
13 januari 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€7,50

Organisator

Stichting MFC Valburg
E-mail:
MFCValburg@Gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

't Knooppunt, Valburg
Molenhoekplein 2
Valburg, 6675 BZ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram