« Alle Evenementen

de Omloop van Schoonderlogt!

26 maart 2023 @ 10:00 - 13:00

Op zondag 26 maart organiseert RETO haar 2 editie, de Omloop van Schoonderlogt! Op uitdagende en geschiedenisvolle wegen zal er op een 4,2 km parcours in de Betuwe gestreden worden voor de overwinning. Er zal in verschillende categorieën gereden worden, van de nieuwelingen tot aan de masters. De vorige editie was volgeboekt!

De wedstrijd zal rondom het Landgoed van Schoonderlogt plaatsvinden. Dit landgoed kent een indrukwekkende geschiedenis. Zo was deze plek tijdens de Operatie Pegasus het hoofdkwartier van de US 01st Airborne Division onder bevel van majoor Richard Winters. Daarnaast is het landgoed als decor gebruikt voor de serie Band of Brothers. Kortom, genoeg indrukwekkende verhalen te vertellen voor en na de wedstrijd.

De wedstrijd zal voor bijna iedereen toegankelijk zijn. Daarom rijden verschillende categorieën met elkaar in één peloton. (daginschrijving is mogelijk, echter vol = vol).

Programma:

  • A-Peloton 90 min en 3 ronden - Start om 10.00 Junioren, Belofte, Elite, Amateurs, Masters , Sportklasse en Dames
  • B-Peloton 70 min en 3 ronden - Start om 10.01 Nieuwelingen, Junioren, Amateurs Sportklasse, Masters, Startlicentie en Dames.
  • Permanence & kleedgelegenheid: Schoonderlogt farm - Logstestraat 6 Elst
  • Parkeren: Stationsstraat in Valburg (langs zijkanten)

Kortom, schrijf jezelf in via de KNWU en breng al jouw fietsvrienden op de hoogte. Wij hebben er zin in!

Gegevens

Datum:
26 maart 2023
Tijd:
10:00 - 13:00
Site:
https://www.reto-arnhem.nl/activiteiten

Organisator

Reto Arnhem
E-mail
secretaris@reto-arnhem.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Valburg
Valburg, 6675 Nederland + Google Maps
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram