« Alle Evenementen

Goede Doelen Collecte Valburg en Homoet 2023

mei 29 - juni 10

Van maandag 29 mei tot en met zaterdag 3 juni vindt u een envelop in de brievenbus. Op de in te vullen lijst staan 15 goede doelen, te weten:
- Alzheimer Nederland
- Amnesty International
- Brandwondenstichting
- Epilepsiefonds
- Fonds verstandelijk gehandicapten
- Hartstichting
- Hersenstichting
- KWF Kankerbestrijding
- Longfonds
- Maag Lever Darmstichting
- Nationaal Fonds Kinderhulp
- Nierstichting
- Prinses Beatrix Spierfonds
- ReumaNederland
- ZOA Vluchtelingenhulp
U vult het bedrag in, achter het Goede Doel dat u wilt steunen, en doet het totale opgetelde bedrag in de envelop. NB: Denkt u ook aan de kleinere goede doelen?

Van maandag 5 tot en met zaterdag 10 juni komt de – veelal vertrouwde – collectant langs. U kunt de envelop in de witte collecte-emmer met logo deponeren. NB: De collectant heeft een kaartje met naam, route en vergunning van de gemeente bij zich. Desgevraagd kan dit getoond worden en kan de collectant zich legitimeren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn op de aangegeven tijd de envelop te overhandigen,
of heeft u de collectant gemist, dan kunt u de envelop t/m 17 juni deponeren in de brievenbus van Wethouder Timmermanpark 20 (liever niet aanbellen i.v.m. thuiswerkers en hond).

NB: Bij voorbaat excuses aan degenen die geen envelop willen ontvangen. Als dit niet blijkt uit een sticker op uw brievenbus, zult u toch een envelop krijgen, en zullen we ook bij u langs komen.
Wij hopen op uw aller gulle gaven, voor deze goede doelen!
Hartelijke groet van
Anja, Ans, Claartje, Jacqueline, Marjolijn, Mirjam, Monica, Pieta, Rita, Trees

Gegevens

Begin:
mei 29
Einde:
juni 10
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram