« Alle Evenementen

Inloopavond Molenhoekplein & DOP

juni 6 @ 19:30 - 22:30

Op 3 mei hebben de Gemeente Overbetuwe en MTD Landschapsarchitecten het voorlopig ontwerp voor het nieuwe Molenhoekplein aan de werkgroep gepresenteerd. Het ontwerp heeft positieve reacties ontvangen en zal de komende maanden verder geoptimaliseerd worden zodat het na de zomer aan de Raad voorgelegd kan worden.
 
10 oktober wordt een spannende avond, want dan zullen we eindelijk weten of we na ruim 15 jaar lobbyen in staat zijn om eind 2024 te genieten van het nieuwe Molenhoekplein.
 

Ben je benieuwd naar het volledige conceptontwerp voor het Molenhoekplein? Op deze avond organiseert de Gemeente Overbetuwe een inloopavond in 't Knooppunt en kun je het volledige ontwerp komen bekijken. 

Het Molenhoekplein-project is het laatste grote project van het 'oude DOP'. Symbolisch een mooi moment om op deze avond ook uw input te geven voor DOP 2.0. Meer informatie over het DOP op www.dopvalburg.nl

Gegevens

Datum:
juni 6
Tijd:
19:30 - 22:30
Site:
https://valburgcentraal.nl/2022/11/01/molenhoekplein/

Organisator

Valburg Centraal
E-mail
Info@Valburgcentraal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

't Knooppunt, Valburg
Molenhoekplein 2
Valburg, 6675 BZ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram